Kat Şehit Yalçın Öztürk İlkokulu

WEB https://katilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KAT KÖYÜ TURHALTOKAT
VİZYON : Kasabamızın çekim merkezi olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizin, Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda çağın koşulları gereğince hayata hazırlanmalarının yanında bir üst öğrenimde gerekli olan bilgi ve becerilerle donmalarına, kendilerini tanımalarına, soran,araştıran,bilgiyi üreterek kullanabilen,sorun çözebilen,dengeli ve sağlıklı bireyler olarak yurdunu,ulusunu seven,Atatürk İlke ve Devrimlerini özümsemiş kendisi,çevresi ve dünya ile barışık insanlar olarak yetişmelerine velilerimizle birlikte yardımcı olmak.
BAŞARILAR : Comenius asistanlığı kazandık. ulusal proje yarışmalarına 3 proje gönderdik. Yerel resim,şiir yarışmalarında başarılar kazanarak dereceler aldık. Öğrencilerimizi en iyi liselere eksiksiz yerleştirdik.

Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : minibüs ve otobüslerle yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Tokat - Turhal yolunun 25. kmsinden içeri 2 km gidilerek ulaşılabilir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 21 km İlçe merkezine 24 km
Kontenjan Bilgileri :